Luchtfilm Producties

Diensten/specialisaties: Foto, film, inspecties, mapping, 360 panorama’s. Zeer ruim inzetbaar dankzij vele ontheffingen.

Website: www.luchtfilmproducties.nl
Vestigingsplaats: Hilversum

Contactpersoon: Frans Janssen
Telefoonnummer: 06-53 955 862

E-mail adres: info@luchtfilmproducties.nl
Type drones: Inspire 1 ProCertificaten/vergunningen: ROC, ROC-L
Camera’s: X5, Z3
Bestandsformaten: .MP4, .MOV

Bedrijfsprofiel:
“Ik ben al vanaf jongsafaan bezig met fotografie en later ook met video. De laatste 10 jaar vooral heel actief geweest met sport-gerelateerde films. In 2014 mijn eerste drone gekocht, het in beeld brengen van sport vanuit een “drone point of view” leek mij prachtig en dat is het ook.
Inmiddels ruim 600 vlieguren later doe ik eigenlijk niets liever dan vliegen. Eind 2016 besloten om commercieel met drones aan de slag te willen en daarvoor mijn vliegbrevet in september 2017 behaald.
Ik beschik over een volledig ROC met daarbij vele ontheffingen, hierdoor is het voor mij mogelijk om te vliegen in alle militaire CTR’s en ook enkele Civiele. Ook het vliegen vlakbij objecten in industriële gebieden behoort tot de mogelijkheden.
Hierdoor ben ik ruim inzetbaar voor nagenoeg alle situaties waarbij een drone kan worden gebruikt. Van inspectie, mapping of een film of videoproductie.”

Luchtfilm Producties is gespecialiseerd in luchtfoto’s en video’s met drones voor particulieren, bedrijven, agrisector, gemeenten, natuurorganisaties, projectontwikkelaars, aannemers, woningverenigingen, makelaars , cartografische en topografische sector.
Luchtfotografie, luchtvideo, luchtopname, drone beelden, drone film, drone foto, drone video. UAS, RPAS, UAV, infrarood opnamen en NDVI.