Droneplatform.com

Dronepilootbv.nl is gespecialiseerd in HD video van evenementen. Erkend en gecertificeerd drone bedrijf met veel ervaring met de productie van professionele luchtfoto en luchtvideo opnames. Ook verzorgen wij drone trainingen, cursussen, workshops en presentaties. Dit is heel interessant als bedrijfsuitje of teambuilding. Uw medewerkers gaan aan het einde van de dag naar huis met leuke video’s!

Portfolio: www.droneplatform.com/portfolio
Certificaten: ROC-L (RPAS Operator Certificate), Speciaal Bewijs van Luchtvaardigheid (S-BVL) en ingeschreven in het luchtvaartregister
Licenties: BNUC-S™ qualified pilot class 1 – NL, BNUC-S™ qualified pilot class 1 – BE
Camera: ZENMUSE Z3 4K met optische zoom
Formaat: RAW- en JPEG-formaat

Laatst bijgewerkt: 25 februari 2018
(Je leest nu een voorbeeld profiel)

Schrijf in voor onze drone theorie/praktijk training/cursus/workshop, zodat u veilig en zonder schade zelf kunt gaan vliegen. Wij verzorgen een 1 op 1 training met de DJI Inspire. Ook onze Drone Workshop als bedrijfsactiviteit op uw eigen lokatie is mogelijk. Zo krijgen al uw medewerkers de kans om eens echt met een drone te vliegen.
Onze piloten beschikken over de nodige vergunningen en brevetten om te vliegen met drones. Onze toestellen zijn gekeurd.

Review/beoordeling:

“Als bedrijfsuitje hebben wij een Drone Workshop gedaan bij Drone XL. Het werd een feestje op zich. Een fantastische zaterdag waar we veel hebben  geleerd over vliegen met een drone. We begonnen met theorie, maar als snel breng je die meteen in de praktijk.
De trainers zijn ervaren en vriendelijk. Ook de inwendige mens werd prima verzorgd met een lunch en een borrel na afloop. Van ons ‘drone team’ gaan vijf deelnemers een vervolgcursus doen.
En de kroon op de workshop was het gemonteerde filmpje dat we mee kregen als fantastische herinnering aan een heerlijke dag. Een aanrader!”
Mieke Stolk, bedrijfsleider Autoshop Schiedam BV

Bedrijfsnaam: Drone Platform BV
Website: www.droneplatform.com

Contact
E-mail: info@droneplatform.com
Telefoonnummer: 06-44718618

Profiel van uw dronebedrijf toevoegen? Klik hier

Inspectie van bruggen, sporen, tunnels, installaties, bouwprojecten en gebouwen. Productie van bedrijfsfilms en -presentaties.